Valmistajat

Petzl

Petzl on ranskalainen perheyritys, jonka ydintuoteryhmiin kuuluvat otsa- ja kypärävalaisimet, kypärät sekä kokonaisratkaisut vaikeapääsyisiin ja korkealla sijaitseviin paikkoihin pääsemiseen. Yrityksen intohimo näkyy Access the Inaccessible -sloganissa; teknisten käyttöopastusten ja selittävien piirroskuvien katsotaan aina olevan osa kokonaisratkaisua. Petzl:n historia alkoi 1936 kun Fernand Petzl halusi tutkia Crollesin alueen luolastoreittejä ja sopivia varusteita ei ollut tarjolla. Hänen kiinnostuksensa turvallisuutta lisääviin tuotteisiin korkeanpaikantyöskentelyssä johtivat keksintöihin, jotka mullistivat vertikaalisen liikkumisen menetelmät maailmanlaajuisesti. Fernand Petzl piti myös pitkään hallussaan erikoista ennätystä: pisin tutkittu luolasto maailmassa. Petzl kehitti ensimmäisenä integroidun otsavalaisimen jo 1973. Petzl kehitti myös LED otsavalaisimet ensimmäisenä. Yritys on kädet vapaana -valaistuksen kehittäjä, reaktiivisen valaistuksen keksijä ja maailman suurin otsavalaisinvalmistaja. Monipistehihnastolla varustetuissa kypärissä sekä kiipeilyvarusteissa Petzl on myös kasvanut maailmanlaajuiseksi markkinajohtajaksi. Petzlin suurin tehdas ja korkeanpaikantyöskentelyn koulutuskeskus V.Axess sijaitsee Alppien laidalla Crollesissa vuorten ja luolastojen ympäröimänä. Petzl edustaa suunnittelultaan sekä laadultaan huippua ja on edelläkävijä sekä pioneeri kolmella toimialallaan: Korkeanpaikantyöskentely, kädet vapaana valaistus ja sporttikiipeily. Petzl varusteita yhdistää kolme arvoa: tehokkuus, käyttömukavuus ja turvallisuus, jotta ammattilaiset ja vaativat kuluttajat pääsisivät myös kaikkein vaikeapääsyisimpiin paikkoihin – niin yöllä kuin päivällä.

Portwest

Portwest on perheyhtiö, joka on keskittynyt valmistamaan työvaatteita, suojavaatteita, jalkineita, käsineitä ja suojaimia. Vuosien saatossa saatu kokemus tuotannossa varmistaa korkealuokkaiset sekä kilpailukykyiset tuotteet. Portwest tuotteet valmistetaan omissa ultramoderneissa tehtaissa Myanmarissa ja Bangladeshissa. Omat tehtaat varmistavat laadunvalvonnan ja oikea-aikaiset toimitukset. Näin myös varmistetaan eettiset menetelmät ja toimintatavat. Tehtaat on WRAP-luokitettu. Tuotteista vastaa alan parhaat tuotepäälliköt ja -johtajat. Malleissa yhdistyy viimeisin teknologia ja materiaalit, tuotekehitystä johtaa intohimo parhaaseen. Portwestin valmistamat tuotteet soveltuvat erilaisiin tarkoitukseen ja tuotteita käyttävät maailman tunnetuimmat yritykset öljyteollisuudessa, maataloudessa, kaivosteollisuudessa jne. Toimitusvarastot sijaitsevat UK:ssa, Irlannissa, Puolassa, Dubaissa, Australiassa sekä USA:ssa. Portwest kunnioittaa luontoa ja käyttää tuotteissaan mm. kankaita, joita voidaan pestä hyvin myös alhaisissa pesulämpötiloissa. Portwest kehittää ja ottaa käyttöön viimeisimmät teknologiat ympäristön säästämiseksi ja vähentää kemikaalien käyttöä. Mallistossa käytetään runsaasti kierrätyspolyesteriä. Koko mallisto noudattaa REACH-vaatimuksia. Portwest ISO 9001 hallinto ja ISO 14001 ympäristöluokitukset tarkastetaan itsenäisten tarkastajien toimesta.

Bollé Safety

Bollé Safety on ranskalainen työkäyttöön suunniteltujen korkealuokkaisten silmiensuojainten valmistaja. Vuonna 1888 perustettu yritys on yksi maailman pisimpään toimineista suojalasivalmistajista. Bollé Safety on alansa johtava toimija, ja suurista brändeistä ainoa, joka on keskittynyt vain ja ainoastaan silmien suojaukseen – haluten olla siinä paras. Yrityksen toiminta-ajatus on selkeä: Havaita kaikki potentiaaliset riskit joita työtehtävissä voi ilmetä, ja tarjota työtehtäväkohtaisesti käsin kosketeltava teknologinen suojainratkaisu, joka on samalla tiukasti yhdenmukainen standardien ja vaatimusten kanssa. Safety-valikoimaan kuuluvat sankamalliset suojalasit, naamiomalliset suojamaskit, kokokasvosuojaimet, suojalasit vahvuuksilla, hitsausmaskit, puhdistus- ja huurtumisenestoaineet sekä kotelot ja kaulanauhat. Valikoima erottuu edukseen erityisesti tyylin, riskienarviointityökalujen, innovaatioiden, huippuluokan huurtumiseneston, laajuuden (400 tuotekoodia) ja logistisen tehokkuuden alueilla. Nopeasti kehittyvä yritys julkaisee vuosittain 4-5 uutta innovaatiota. Suosittelemme tutustumaan mm. PLATINUM -pinnoitteen sekä HD, Contrast, Twilight ja CSP linssiteknologioiden tuomiin etuihin käyttäjälle.

GVS

GVS on yksi johtavista hengityssuojainten valmistajista maailmassa. GVS valmistaa yli kaksi miljardia erilaista tuotetta joka vuosi. Yrityksen tuotteisiin kuuluvat tuotteet jotka soveltuvat mm. henkilösuojaukseen, terveydenhuoltoon, tiedealoille, autoteollisuuteen, maatalouteen ja ruokateollisuuteen, kaivosteollisuuteen, hitsaustoimintoihin ja metalliteollisuuteen, kemikaaliteollisuuteen, kosmetiikkateollisuuteen, rakennusteollisuuteen.

Iso-Britanniassa sijaitsevan tehtaan mallisto sisältää puolinaamarimalliset hengityssuojaimet, myös silmien suojaimilla varustetut puolinaamarit, perinteiset hengityksensuojaimet, eriliset hengityssuojaintarvikkeet.

Puolinaamarimallien aiemmin Elipse-tuotemerkkinä tunnettu sarja on siirtynyt tuoteryhmäksi GVS:n alle, ja mallistosta löytyvät kaikki yleisimmät suojaimet jotka suojaavat hiukkasilta ja kaasuilta. GVS on lisäksi ostanut ruotsalaisen hengityssuojainvalmistaja Segre:n, jonka tuotteet liitetään osaksi GVS-valikoimaa tulevina kuukausina.

GVS Elipse-puolinaamarimallisto on nykyaikainen ja kaikkia sarjan tuotteita yhdistää innovatiivinen muotoilu, käyttövalmius, keveys ja käyttömukavuus, pieni koko, ei allergisoivat materiaalit jotka takaavat käyttömukavuuden, HEPA-luokan suodatus, alhainen hengitysvastus ja erinomainen yhteensopivuus muiden suojainten kanssa. Hakusessa laadukas hengityssuojain ? Tilaa sellainen verkkokaupastamme.

Silenta

Silenta on yksi maailman johtavista kuulonsuojainten valmistajista. Yritys on erikoistunut laadukkaiden kupusuojainten valmistamiseen ja kehittämiseen jo yli 50 vuoden ajan. Silenta tuotteet ovat Suomessa valmistettuja, CE-merkittyjä, testattu EN 352 ja ANSI S3.19-1974 standardien mukaisesti, sertifioitu mm. kaikkien Petzl työkypärien kanssa ja toiminta on ISO 9001:2008 sertifioitu. Silenta kehittää ja valmistaa korkealuokkaisia työturvallisuustuotteita pään ja kasvojen suojaukseen, ja parantaa näin työhyvinvointia.

Maglite

Maglite on maailman suurin taskulamppujen valmistaja länsimaissa. Maglite on perustettu vuonna 1955 ja aluksi se toimi lentokoneen osien valmistamistuksen parissa siirtyen vuonna 1979 taskulamppujen valmistamiseen. Maglite on tähän mennessä valmistanut jo yli puoli miljardia taskulamppua. Jokainen taskulamput valmistetaan Mag Instrumentin omassa tehtaassa Kaliforniassa USAssa. Tehdas edustaa kaikilta osa-alueiltaan kestävän kehityksen ajattelua. Tutkimuksen mukaan Maglite valaisin on käytössä keskimäärin 29 vuotta ensimmäisestä käytöstä laskien. Tuotteet on suunniteltu luotettaviksi ammattilaisen työkaluiksi ja kestämään sukupolvelta toiselle.

Aclima

Aclima AS on ollut vuodesta 1922 asti merkittävä tekijä norjalaisessa tekstiiliteollisuudessa. Sukupolvien ajan kertynyt tieto, kuinka ihminen pidetään lämpimänä, kuivana ja suorituskykyisenä näyttäytyy ainutlaatuisina alusasuina kaikille urheilijoille, ulkoilijoille ja uuden Work -sarjan myötä myös ammattilaisille. Tavoitteena on luoda markkinoiden parhaat alusasut, jotka vievät käyttömukavuuden ja istuvuuden uudelle tasolle ja auttavat käyttäjää suoriutumaan paremmin. Tuotteiden keskeinen materiaali on merinovilla, joka on erittäin mukava, ekologinen ja mukautuva materiaali. Aclima -nimi viittaa akklimatisoitumiseen, eli ilmastoon sopeutumiseen. Kaikki tuotteet on Öko-Tex sertifioituja, valmistuksessa ei ole käytetty mulesing -menetelmää ja tuotteet täyttävät REACH vaatimukset.

BUFF Professional

BUFF Professional on Katalonialaisen Original BUFF SA:n työpäähinemallisto, josta löytyy suojaava päähine teollisuuden, sotilaiden, poliisien, pelastusalan, rakennusalan, terveydenhuollon ja muiden ammattilaisten tarpeisiin. BUFF kehitti putkimallisen päähineen ensimmäisenä vuonna 1992 ja on nykyään maailman johtava saumattomien monikäyttöpäähineiden valmistaja. BUFF Professional mallistoon kuuluu 155 erilaista tuotetta, joita yhdistävät poikkeuksellisen hyvä käytettävyys ja toiminnallisuus, innovatiivisuus, modernit materiaalit, perfektionismi, monipuolisuus ja todennäköisesti paras käyttömukavuus mitä voi löytää. Mallistossa on päähineitä ja kaulureita, jotka suojaavat auringolta, kuumuusuhkilta, valokaarelta, kylmyydeltä, tuulelta, ja viilloilta sekä omat mallistot kokeille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan BUFFin omassa tehtaassa Espanjassa Igualadassa, joka on pikkukaupunki n. 60 km päässä Barcelonasta. Mallisto laajenee joka vuonna useilla uusilla innovaatioilla. Kuluttajapuolen tuotteet löytyvät erillisistä BUFF Sport ja BUFF Lifestyle -mallistoista.

Sala

DBI-Sala on markkinoiden johtava kiinteästi asennettavien putoamissuojajärjestelmien toimittaja (järjestelmät tunnettiin aiemmin nimellä Uniline). Kiinteästi asennettavat ratkaisut auttavat vähentämään riskejä ja lisäämään turvallisuutta sekä työsktentelyn tehokkuutta, kun työskennellään putoamisvaarallisilla alueilla. Tarjoamme riskienarviointia, suunnittelua, laatua, korkealuokkaisia materiaaleja, palvelua, koulutusta ja käyttäjätukea sekä kattavan kirjallisen materiaalin järjestelmän yhteydessä. Valikoima jakautuu päätuoteryhmiin: Roofing Systems kattokiskot -vaijerit ja -pollarijärjestelmät, Vertical Systems pystysuuntaiset tikasturvavaijerit, Horizontal Systems vaakasuuntaiset vaijeri- kisko- ja ankkurijärjestelmät jolla voidaan kattaa vaativimmatkin kohteet sekä Access Systems ratkaisun vaikeapääsyisiin kohteisiin. Tuotanto toimii ISO 9001 : 2000 standardin mukaisesti. Järjestelmistä löytyy helpot ja nopeasti asennettavat ratkaisut jopa tavallisiin talotikkaisiin, mutta erikoisosaaminen on vaikeapääsyisissa kohteissa ja arkkitehtoonisesti haastavissa projekteissa.

Protecta

Protecta on tuoteperhe henkilösuojaimille työkäyttöön putoamisvaarallisiin olosuhteisiin, ja kuuluu samaan ryhmään DBI-Sala:n kanssa. Protecta malliston tuotteet on suunniteltu kestämään rajuakin käyttöä myös karuissa olosuhteissa ja niihin kuuluu mm. tikkaisiin asennettavat turvavaijerijärjestelmät, sisäänkelautuvat turvatarraimet, liitosköydet, ankkurointitarvikkeet ja valjaat. Tuotanto toimii ISO 9001 : 2000 standardin mukaisesti.

3M Peltor

Peltor on kuulonsuojaimien, erilaisten kommunikointiratkaisujen sekä muiden suojavälineiden valmistaja. Alkuperäisesti ruotsalainen Peltor on valmistanut kuulosuojaimia ja suojaimia yli 50 vuotta.

Scott Safety

3M:n omistama liikeyritys Scott Safety on johtava innovatiivisten hengitys- ja henkilösuojainten valmistaja maailmassa. Scott Safetyn tuotteet suojaavat tuhansia ihmisiä joka päivä erilaisilta ympäristöhaitoilta, mm. savu, myrkylliset höyryt, palavat kaasut, putoavat esineet ja epäpuhtaudet. Scottin valikoimiin kuuluu mm. paineilmalaitteet, paineilmahengityssuojaimet ja ilmaa puhdistavat hengityssuojaimet, henkilökohtaiset suojavarusteet, kaasuntunnistimet, lämpökamerat ja palontorjuntaan liittyvät viestintä- ja paikannuslaitteet.

Tilaa laadukkaat suojaimet, hitsaustarvikkeet ja muut varusteet verkkokaupastamme.