Tietosuoja

Tämä on Polarweld Finland Oy:n henkilötietolain sekä EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste. Laadittu 25.6.2018. Rekisterinpitäjä Polarweld Finland Oy, Y-tunnus: 2861834-7.

Yhteydenotto

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelystä tai haluatte nähdä itseänne koskevat tallennetut tiedot tai poistaa tietonne järjestelmästämme, otta yhteyttä sähköpostitse: myynti.polarweld@gmail.com.

Kerätyt tiedot & evästeet, tietojen luovutus

Evästeet

Jotta tämä sivusto toimisi mahdollisimman hyvin, se tallentaa laitteellesi pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies). Tämä on yleinen käytäntö verkkosivustoissa.

Mitä ovat evästeet?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivusto tallentaa tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, kun käyt sivustolla. Evästeet tallentavat tietoa laitteesi käytöstä ja käyttötavoista, muun muassa käyttäjätunnuksesi, valitsemasi kielen, fonttikoon ja erilaiset näyttöasetukset. Näin tallentuneet tiedot tarvitsee antaa vain kerran eikä aina erikseen sivustolla käydessäsi tai sivuja selaillessasi.

Miten evästeitä käytetään?

  • käyttäjän IP-osoite
  • kellonaika
  • käytetyt sivut
  • selaintyyppi
  • mistä verkko-osoitteesta käyttäjä on tullut verkkosivulle
  • miltä palvelimelta käyttäjä on tullut verkkosivulle
  • mistä verkkotunnuksesta käyttäjä on tullut verkkosivulle

Kuinka voit hallita evästeitä?

Voit hallita ja/tai poistaa evästeitä vapaasti. Ohjeita löytyy osoitteesta aboutcookies.org. Voit poistaa kaikki tietokoneellasi olevat evästeet, ja useimmat selaimet voi asettaa torjumaan ne kokonaan. Muista kuitenkin, että jos torjut evästeet, joudut määrittämään tietyt asetukset aina uudestaan sivustolle palatessasi. Saattaa myös olla, että et voi käyttää joitakin sivustolla olevia palveluja ja toimintoja.

Kerätyt tiedot & niiden käsittely

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi kun teet tilauksen verkkokaupastamme, lähetät sähköpostia, rekisteröidyt sivustomme käyttäjäksi, kommentoit, tilaatte uutiskirjeen tai osallistutte järjestämiime mahdollisiin kilpailuihin.

Käytämme sivustollamme analytiikkaohjelmaa jonka avulla seuraamme sivustomme toimivuutta ja näiden tietojan perusteella voimme tehdä mahdollisia parannuksia. Analytiikkaohjelma tallentaa tietoja vierailuistasi ja säilyttää niitä 14kk. Vierailustasi tallennetaan mm. käyttämäsi selain, maa (sijainti määritellään maakohtaisesti IP-osoitteen alkuosan avulla, käyttäjän tarkkaa osoitetta ei määritetä koska analytiikaohjelma salaa täyden IP-osoitteen, tilauksia, sähköpostiosotteita tai käyttäjätunnuksia ei seurata), käyttöjärjestelmä & näytön koko (oletko mobiililaitteella vai työpöytälaitteella), sivustomme sivut joilla olet käynyt (mahdolliset virhesivut), viittausosoite (esim. saavuitko Googlesta tai Facebookista) sekä käyttämäsi aika sivustollamme (poistumisprosentti).

Asiakkaan tietoja ei pääasiassa luovuteta Polarweld Finland Oy:n ulkopuolelle. Tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa mm. viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Jaamme tietoja myös niiden kolmansien osapuolten kanssa jotka auttavat meitä käsittelemään tilauksia ja tuottamaan sivuston palveluita, esim. Bambora. Käytämme verkkokaupassamme Bambora-maksunvälittäjää ja kun maksuja käsitellään, joitakin tietojasi siirretään ulkopuoliseen maksupalveluun. Näitä tietoja ovat mm. tiedot joita tarvitaan maksun toteuttamisessa tai -tukemisessa, esimerkiksi ostosten kokonaissumma ja laskutus tiedot. Tiimimme jäsenet pääsevät käsiksi seuraaviin tietoihin joita annat meille: tilaustiedot kuten mitä ja milloin ostettiin ja minne tilaus lähetettiin sekä asiakkaan tiedot kuten nimi, sähköpostiosoite ja laskutus- ja toimitus tiedot. Tiimimme jäsenet pääsevät näihin tietoihin jotta voimme toimittaa tilaukset, käsitellä hyvitykset ja tarjota tukea.

Käyttäjän suostumus

Tilaamalla uutiskirjeen, rekisteröitymällä tai tilaamalla tuotteitamme, annat suostumuksen tietojesi tallennukseen. Toimitetun tilauksen osalta tietojesi säilytysvelvoite määräytyy kirjanpitolain mukaisesti.

Tietojen säilytys

Yleensä säilytämme tietojasi niin kauan kuin tarvitsemme niitä niihin tarkoituksiin joita varten keräämme tiedot ja käytämme tietoja ja niin kauan kuin meidän on ne lain mukaan säilytettävä. Esimerkiksi, säilytämme tiedot verotusta ja kirjanpitoa varten. Tämä sisältää nimen, sähköpostiosoitteen ja laskutus- ja toimitusosoitteet. Tallennamme myös kaupan kommentit ja tuotearvioinnit jos kirjoitat sellaisia. Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Rekisterin suojaus

Sähköinen asiakasrekisteri on teknisesti suojattu ulkopuolisilta. Asiakkaan tiedot tallennetaan ostokuitteihin joita säilytetään kirjanpitolain mukaisesti.

Tarkastus ja korjaus

Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä. Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Jos epäilemme tai havaitsemme tietomurron, tutkimme asian välittömästi. Asiasta ilmoitetaan viipymättä rekisteröidylle ja teemme ilmoituksen valvontaviranomaiselle tietoturvaloukkauksesta.