Tietoa meistä

Polarweld Finland Oy, Y-tunnus 2861834-7, on Suomalainen verkkokauppa, josta löydät mm. suojaimet sekä palosuojattuja vaatteita. Kauttamme on myös saatavilla erilaisia asusteita hitsaajille mm. hitsaajan palosuojatut haalarit, hitsaajan palosuojatut takit, hitsaajan nahkaiset takit, hitsaajan käsineet sekä hitsarin esiliinat. Kauttamme on myö saatavilla erilaisia MIG/MAG, TIG hitsauskoneita, plasmaleikkureita sekä puikkohitsauskoneita. Tyytyväisiä asiakkaitamme löytyy mm. seuraavista kaupungeista: Vantaa, Turku, Tampere, Lahti, Rovaniemi, Oulu, Tornio, Kemi, Varkaus, Kitee, Mikkeli, Savonlinna sekä muista Suomen kaupungeista.

SUOJAIMET JA VAATTEET

Voit tilata verkkokaupastamme suojaimet, hitsausmaskit ja hitsausvaatteet. Hitsausvaatteet suojaavat kuumuudelta, tulelta ja kipinöiltä ja korvatulpat suojaavat kovalta melulta ja hitsausmaski suojaa kasvoja ja silmiä kipinöiltä ja valokaarelta. Verkkokaupan valikoimista löydät mm. suojaavat hitsaustakit, hitsaushousut sekä hitsaushaalarit kaikissa kokoluokissa. Joissain malleissa olevat työkalulenkit, polvisuojataskut, tarra tai nappisäädöt ja liikkumista helpottavat laskokset tekevät työnteosta mielekkäämpää.

HITSAUSTARVIKKEET

Kauttamme on myös mahdollista hankkia erilaisia hitsaustarvikkeita ja varusteita. Hitsaustarvikevalikoima kattaa kaikki tarpeelliset apuvälineet hitsaustyöhön: puikonpitimet, hitsauspihdit, testipilarit, hitsauspeilit, kuonahakut, polttimeen pitimet, taskulamput, lämpöliidut, TIG-kynät sekä monet muut hitsauksessa käytettävät tuotteet.

HITSAUSPOLTTIMET

Kauttamme mahdollista hankkia erilaisia Translas hitsauspolttimia jotka soveltuvat erinomaisesti teollisuus- ja ammattikäyttöön.

HITSAUSKONEET

Kauttamme mahdollista hankkia erilaisia INE MIG/MAG, TIG (myös alumiinin hitsaamiseen soveltuvat AC/DC) hitsauskoneet sekä puikkohitsauskoneet (MMA). Plasmaleikkureiden puolelta löytyy soveltuvat koneet niin ohuelle kuin paksummalle materiaalille.

HITSAUSLISÄAINEET

Kauttamme mahdollista hankkia erilaisia INE hitsauslisäaineita MIG, TIG, puikkohitsaukseen, juotoslisäaineita sekä keraamisia juuritukia.

HIOMATUOTTEET

Kauttamme mahdollista hankkia erilaisia INE hiomatuotteita kuten esim. lamellilaikkoja, katkaisulaikkoja sekä hiomalaikkoja.