Portwest

Portwest on perheyhtiö, joka on keskittynyt valmistamaan työvaatteita, suojavaatteita, jalkineita, käsineitä ja suojaimia. Vuosien saatossa saatu kokemus tuotannossa varmistaa korkealuokkaiset sekä kilpailukykyiset tuotteet. Portwest tuotteet valmistetaan omissa ultramoderneissa tehtaissa Myanmarissa ja Bangladeshissa. Omat tehtaat varmistavat laadunvalvonnan ja oikea-aikaiset toimitukset. Näin myös varmistetaan eettiset menetelmät ja toimintatavat. Tehtaat on WRAP-luokitettu. Tuotteista vastaa alan parhaat tuotepäälliköt ja -johtajat.

Malleissa yhdistyy viimeisin teknologia ja materiaalit, tuotekehitystä johtaa intohimo parhaaseen. Portwestin valmistamat tuotteet soveltuvat erilaisiin tarkoitukseen ja tuotteita käyttävät maailman tunnetuimmat yritykset öljyteollisuudessa, maataloudessa, kaivosteollisuudessa jne. Toimitusvarastot sijaitsevat UK:ssa, Irlannissa, Puolassa, Dubaissa, Australiassa sekä USA:ssa. Portwest kunnioittaa luontoa ja käyttää tuotteissaan mm. kankaita, joita voidaan pestä hyvin myös alhaisissa pesulämpötiloissa.

Portwest kehittää ja ottaa käyttöön viimeisimmät teknologiat ympäristön säästämiseksi ja vähentää kemikaalien käyttöä. Mallistossa käytetään runsaasti kierrätyspolyesteriä. Koko mallisto noudattaa REACH-vaatimuksia. Portwest ISO 9001 hallinto ja ISO 14001 ympäristöluokitukset tarkastetaan itsenäisten tarkastajien toimesta.

Tuotteita yhteensä 2 kpl.

Näytetään 1-2 yht. 2 tuotteesta