RED ROOSTER RRI-BI Sarja akkukäyttöisiä mutterinvääntimiä elektronisesti säädettävällä sammutuksella

RRI-BI-sarja on uutuus RED ROOSTER Industrialilta. Sarjan sisältämissä akkukäyttöisissä mutterinvääntimissä on 50-portainen elektronisesti säädettävä sammutus, jonka ansiosta työkalu soveltuu erinomaisesti tarkkaa kiristysmomenttia vaativiin töihin. Dynapact-iskumekanismi koostuu kahdesta tapista, jotka kohdistavat akseliin molemmilta puolilta yhden iskun jokaisella kierroksella.

Lue lisääRED ROOSTER RRI-BI Sarja akkukäyttöisiä mutterinvääntimiä elektronisesti säädettävällä sammutuksella

Mutterinväännin MI-17C – ultrakevyt ja erittäin voimakas

TOKU on tuonut markkinoille aivan uuden komposiittirunkoisen mutterinvääntimen. Ainoastaan 1,84 kg painava ja 1900 Nm irrotusmomentin tarjoava väännin on tasapainoinen kone, jonka paino/voima-suhde on erinomainen. Twin Hammer -iskumekanismi tuottaa tehokkaasti energiaa jokaiseen iskuun, ja koneessa on kolme kiristysmomenttia, maks. 700 Nm, ja kaksi irrotusmomenttia. Mutterinväännin soveltuu erittäin hyvin purkutehtäviin ja asennuksiin teollisuudessa.

RED ROOSTER RRI-PR ja -PRN -sarjan Niittipistoolit

RED ROOSTER Industrial on tuonut markkinoille uuden valikoiman ilmahydraulisia niittipistooleita, joka sisältää malleja sekä vetoniiteille että vetoniittimuttereille. Näille työkaluille tyypillisiä ominaisuuksia ovat ergonomisuus, keveys ja suuri käyttönopeus. Niittipistooleiden alipainemekanismi mahdollistaa niittaamisen pystysuorassa asennossa. RED ROOSTER RRI-PR on kerääjällä varustettu ilmahydraulinen vetoniittipistooli. Se on erittäin nopea ja voimakas, ja sen ilmankulutus vetoniittiä kohden on alhainen. Kevyt … Lue lisää

TOKU MI-17MG – päivitetty klassikko

Japanilainen TOKU on tuonut markkinoille seuraajan klassiselle, nyt käytöstä poistetulle MI-17HEG:lle. TOKU MI-17MG on teollisuuden asennus- ja purkutehtäviin suunniteltu vankkarakenteinen mutterinväännin, jossa on entistä parempi kädensija ja uusi liipaisinrakenne. Neliportainen Twin Hammer ‑iskumekanismi antaa koneelle suuren iskuvoiman ja vahvan irrotusmomentin. Energia ohjautuu suoraan käyttöakseliin, jolloin tehosta saadaan kaikki irti ja laitteen huolto on helppoa. Vankka … Lue lisää

Kulmamutterinväännin RR-15A

Hyvin kompaktin RED ROOSTER –kulmamutterinvääntimen paino/teho-suhde on erinomainen. Kompaktin kotelon ansiosta kone soveltuu erittäin hyvin työskentelyyn ahtaissa kohteissa. Jumbo-iskumekanismi tuo voimaa iskuun ilman turhaa tärinää, ja kaksivaiheinen käynnistin takaa työstölle turvallisen aloituksen. RR-15A on kehitetty asennus- ja purkutehtäviin.

Viilakoneet RRG-1000RE ja RRG-1000REL

RED ROOSTERin uudet tehokkaat viilakoneet soveltuvat niin purseenpoistoon, hitsaussaumojen työstämiseen kuin yleisiin hiomistehtäviinkin. 740 W:n teho ja 22 000 rpm:n kierrosnopeus takaavat koneille erittäin hyvän työstökapasiteetin. Koneiden letkuliitäntä on pyörivä, ja taaksepäin suuntautuvaa poistoilmaliitäntää voi säätää. Kumikädensija antaa pitävän ja ergonomisen otteen.

Yokotan uuden sukupolven Li-Ioni-akulla toimivat Battery System E-Wrench

Rami-Yokota tuo markkinoille japanilaisen Yokotan uuden sukupolven Li-Ioni-akulla toimivat Battery System E-Wrench -pulssityökalut, jotka on suunniteltu tarkkoja momentteja ja suurta tuotantonopeutta vaativaan tuotantoteollisuuteen. Sarja sisältää kolme työkalua, ja ne kattavat momenttialueen 7–50 Nm. Työkalut soveltuvat erittäin hyvin kohteisiin, joissa kaapelit ja letkut haittaavat työkalujen käsittelyä, esimerkiksi autojen, bussien ja junien sisustustöihin. Langaton tiedonsiirto ja 100 … Lue lisää

½” Mini Mutterinväännin, RRI-14

RED ROOSTERin komposiittirunkoinen minimutterinväännin on erittäin kompakti ja soveltuu sen ansiosta hyvin työskentelyyn ahtaissa paikoissa. RRI-14 on voimanpesä, jonka paino-teho-suhde on erinomainen: vain 1,1 kg painava kone tuottaa 610 Nm:n momentin avaamisessa. Twin Hammer -iskumekanismi tuo voimaa iskuun, ja kaksivaiheinen käynnistin takaa turvallisen käynnistymisen. RRI-14 on kehitetty asennus- ja irrotussovelluksiin, ja se sopii teollisuuskäyttöön.